ALAKFORMÁLÓ KEZELÉSEK

 

ALAKFORMÁLÓ KEZELÉSEK

 

A XXI. SZÁZAD TECHNOLÓGIAI ÚJDONSÁGAI

AZ ALAKFORMÁLÁSBAN - SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN 

Sokan küzdenek túlsúly problémákkal. Természetesen tavaszra-nyárra szeretné mindenki visszanyerni formás alakját, vagy akár most először vonzó alakkal sétálgatni a strandokon a bikini szezonban.

Mindez gyorsan és könnyedén elérhetővé válik igazoltan hatékony alakformáló kezeléseinken. A módszer a rádiófrekvencia, a vákuum és a LED technológiák kombinálásával dolgozik.

Magic Pot gépünkkel kíméletesen, fájdalommentesen szabadítjuk meg a felesleges zsírpárnáktól. Az újgenerációs multipoláris rádiófrekvencia fájdalommentesen juttatja az energiát mélyen a bőrbe, illetve a bőr alatti zsírrétegekbe, serkentve ezáltal a sejtek metabolizmusát. Az energiának ez a célirányos bejuttatása nagyobb hatékonyságot eredményez, jól mérhető eredményekkel a cellulit kezelésében, alakformálásban, valamint a kollagén és az elasztin termelés stimulálásában. A kiegészítő vákuum egyrészt serkenti a kezelt terület mikrokeringését, másrészt mechanikus masszázst nyújt a bőrnek. Zsírbontás során a vákuum megemeli a bőrt és a zsírszövetet a kezelőfej belsejében, a rádiófrekvenciás energia ezáltal még mélyebben képes hatni.

 

Kellemes környezetben várom kedves vendégeimet egy pihenéssel, kikapcsolódással egybekötött zsírbontásra - alakformálásra.

 

Bori Éva
+36 30 857 96 30

beovrai@gmail.com

 

Térkép: 

Teteje